Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία: Διεθνιστική Αλληλεγγύη στην Εργατική Τάξη της Ελλάδας

06/12/2017 - 01:17

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 Ταξική -ενωτική - δημοκρατική -σύγχρονη –ανεξάρτητη –διεθνιστική! 

Διεθνιστική Αλληλεγγύη στην Εργατική Τάξη της Ελλάδας! ΌΧΙ στο χτύπημα του δικαιώματος της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση της στην Εργατική Τάξη της Ελλάδας που σήμερα διαδηλώνει ενάντια στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κατέθεσε στη Βουλή σχέδιο Νόμου που χτυπά το δικαίωμα στην ΑΠΕΡΓΙΑ.

Η κυβέρνηση που είναι συγκυβέρνηση του "αριστερού" ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού, ρατσιστικού και εθνικιστικού κόμματος ΑΝΕΛ που με βάσει τις τελευταίες γενικές πολιτικές εκλογές κυβερνά με το 20% του εκλογικού Σώματος, απαιτεί με το σχέδιο νόμου που κατέθεσε, το 50% των μελών μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης για την κήρυξη νόμιμης απεργίας !!!

Με 20% ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κυβερνούν αλλά απαιτούν 50% για την κήρυξη απεργίας !!!

Για αυτές τις αντεργατικές της πολιτικές η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει πάρει και πάλι τα συγχαρητήρια της Τρόικας, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ελλήνων Καπιταλιστών.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία στηρίζει τις αγωνιστικές διαδηλώσεις που διοργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους που ζουν και αγωνίζονται ενάντια στις αντισυνδικαλιστικές και αντιδημοκρατικές πολιτικές της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ενώνουμε την φωνή μας  μαζί με όλα τα συνδικάτα που αντιδρούν στην παρεμπόδιση του δικαιώματος της Απεργίας.

Το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν είναι ιερό όπλο. Είναι μια κατάκτηση της Παγκόσμιας Εργατικής Τάξης που κερδήθηκε με ποτάμια από αίμα των εργατών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σήμερα σε περίοδο που το καπιταλιστικό σύστημα είναι σάπιο, η διεθνής μπουρζουαζία μαζί με την νομενκλατούρα Διεθνών Οργανισμών και την συνενοχή  ρεφορμιστικών συνδικαλιστικών ηγεσιών έχουν ανοίξει μια συζήτηση μέσα στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας με στόχο την κατάργηση του δικαιώματος της Απεργίας.

Στα σχέδια αυτά η Ελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τρέχει από τους πρώτους να δηλώσει υποταγή και συστράτευση. Να δειξει τον δρομο σε ολες τις καπιταλιστικες κυβερνησεις.

Καλούμε τα μέλη της ΠΣΟ, όλα τα αγωνιστικά συνδικάτα να εκφράσουν ενεργητικά την αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ και σε όλους τους εργαζόμενους της Ελλάδας, απαιτώντας να παρθεί πίσω αυτή η βρώμικη αντεργατική πρόταση νόμου. Ο αγωνας αυτος μας αφορα ΟΛΟΥΣ.

Ότι κερδήθηκε με αίμα - Δεν θα το σβήσει καμμία κυβέρνηση με τα μολύβια της

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ελλάδα, Αθήνα 5.12.2017

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα