ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

06/10/2011 - 17:39

 

Γραμματεία εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Μεσογείων-Λαυρεωτικής χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις μεγάλης μερίδας μαθητών του 1ου, 2ου Γυμνασίου και του Λυκείου  Αρτέμιδας.

Εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ από το πρωί της Τετάρτης, 5/10/2011 βρίσκονταν στις πόρτες των κατειλημμένων Γυμνασίων και του Λυκείου Αρτέμιδος συμπαραστεκόμενοι στους αγώνες των μαθητών, που σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αντιμετωπίζουν την κυβερνητική καταστολή με εισαγγελικές παρεμβάσεις και βίαιες επιθέσεις της αστυνομίας, από «αγανακτισμένους γονείς», διευθυντές και εκπαιδευτικούς.                           Τα βάζουν με τους μαθητές τους γιατί διεκδικούν το αυτονόητο βιβλία, καθηγητές και σχολεία όπως τα ονειρεύονται κι όπως τα δικαιούνται. Τα βάζουν με τα παιδιά που σήμερα σηκώνουν ανάστημα , καθώς χτυπιούνται σήμερα από παντού, πολλά υποσιτίζονται, άλλα έχουν τη ΔΕΗ κομμένη, τους γονείς τους άνεργους!!!

Οι μαθητές έστειλαν το μήνυμα του αγώνα με τη γεμάτη παλμό κινητοποίηση τους στο κέντρο της Αρτέμιδος, η οποία  κατέληξε στο παλιό δημαρχείο της πόλης, όπου και συμβολικά οι μαθητές πέταξαν CD, που το Υπουργείο Παιδείας τους έδωσε, αντί να τους παραδώσει έγκαιρα τα βιβλία.

 Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ κάλεσαν γονείς και συναδέλφους να συμμετάσχουν στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ στις 10.30 στην Ομόνοια στο πλευρό του ταξικού κινήματος. Χιλιάδες εργαζόμενοι του Δημοσίου, φοιτητές και μαθητές διαδήλωσαν λίγες ώρες μετά στο κέντρο της στη μεγάλη διαδήλωση του ΠΑΜΕ.

Καλούμε σε κοινό αγώνα εργαζομένων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, να παλέψουμε την πολιτική της πλουτοκρατίας που στοχεύει να κάνει πάμφθηνη την εργατική δύναμη, να τσακίσει κάθε έννοια σταθερού εργάσιμου χρόνου, κάθε εργασιακό, μισθολογικό, συνταξιοδοτικό δικαίωμα. Να παραδώσει καίριους τομείς σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, να περικόψει τις κοινωνικές δαπάνες.

ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΜΑΣ.                  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.

 

ΠΑΛΛΗΝΗ 5/10/2011

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα