Π.Α.ΜΕ Εκπαιδευτικών στο Σ.Ε.Π.Ε. "Κ. Βάρναλης": Για τα αποτελέσματα των εκλογών

29/11/2015 - 13:20

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΣ 2015

 


 

2015

 

ΨΗΦΙΣΑΝ

543

611

ΑΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑ

64

65

ΕΓΚΥΡΑ

479

546

 


 

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΨΗΦΟΙ

ΨΗΦΟΙ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

153(3)

198(3)

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

119(2)

176(3)

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ –(ΠΑΜΕ)

91(2)

89(2)

ΔΑΚΕ

116(2)

83(1)Το ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ:

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !

ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ).

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ!

 

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ (ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)

 

  1. Σταθερή καταβολή του μισθού στο τέλος κάθε μήνα, την απόδοση όλων των δεδουλευμένων, τη μισθολογική αναγνώριση του μεταπτυχιακού τίτλου, την αναγνώριση άμεσα των μισθολογικών κλιμακίων και την αναδρομική καταβολή τους.

  2. Την καταβολή επιδότησης ενοικίου κι επιδόματος θέρμανσης, την εξασφάλιση δωρεάν μεταφοράς από και προς τον τόπο διαμονής και εργασίας, την επιδότηση όλων των αναπληρωτών με επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία.

  3. Πλήρη δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε περίπτωση ασθένειας, και φυσικά αναγνώριση της εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας για όλη τη διάρκεια της αναρρωτικής τους άδειας, καθώς και την εξασφάλιση άδειας ανατροφής τέκνων σε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, όπως ισχύει και στους μόνιμους εκπαιδευτικούς.

  4. Την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών από την 1η Ιούλη 2010 και μέχρι τον Ιούλη του 2012, την αναδρομική χορήγηση του επιδόματος Θέσης Ευθύνης σε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που έχουν υπηρετήσει σε τέτοιες θέσεις, και πριν την 1-9-2013.

  5. Να αντιστοιχεί ένας εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης σε κάθε παιδί, όπως ίσχυε και παλιότερα.

  6. Την κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς, όσο και το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

  7. Να αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία στα δυσπρόσιτα με διπλάσια μόρια

  8. Να αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής που εργάζονται στην ειδική αγωγή με μεταπτυχιακά και στον πίνακα γενικής και στον πίνακα ειδικής αγωγής.

  9. Ίδια συνδικαλιστικά δικαιώματα για τους μόνιμους συναδέλφους να ισχύουν και για τους αναπληρωτές .

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα