Π.Α.ΜΕ Εκπαιδευτικών Υπαίθρου Θεσσαλονίκης: Για τη συνάντηση με τη Διευθύντρια Π.Ε.

15/03/2016 - 19:18

ΕΝΟΧΕΣ ΣΙΩΠΕΣ

 

Την ώρα που το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στα σχολεία έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, αφού οι διορισμοί μονίμων εκπαιδευτικών είναι πρακτικά μηδενικοί, που η Coca Cola εισβάλει στα σχολεία, που εταιρίες ιδιωτικής ασφάλισης διαφημίζονται ανεξέλεγκτα, εντύπωση προκαλεί η πρόταση της Διευθύντριας ΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντηση με μέλη του ΔΣ του συλλόγου Υπαίθρου Θεσσαλονίκης: θέση νηπιαγωγού να καλυφθεί από προσωπικό ΜΚΟ. Και αυτό όταν χιλιάδες συνάδελφοί μας αναπληρωτές είναι άνεργοι, με τη βαλίτσα στο χέρι να περιμένουν εκ νέου την πρόσληψή τους, όποτε και αν αυτή γίνει.

Εντύπωση προκαλεί η στάση της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ, η οποία στο δελτίο τύπου που εξέδωσε δε βρήκε ούτε μία λέξη να πει για την απαράδεκτη πρόταση της Διευθύντριας. Εντύπωση επίσης προκαλεί η χλιαρή αντίδραση εκπροσώπου ΡΚ στη συνάντηση.

Θεωρούμε ότι χρέος κάθε συναδέλφου και έντιμου συνδικαλιστή είναι να καταδικάζει άμεσα, απερίφραστα και με έντονο τρόπο αυτές τις πρακτικές και να συμμετέχει στους αγώνες για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων και  της μόρφωσης των παιδιών του λαού μας.

Όλοι στον αγώνα. Όλοι στην 48ωρη απεργία με τη κατάθεση του Νόμου Λαιμητόμου για το Ασφαλιστικό.

 

 

Μάρτης 2016

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα