Π.Α.ΜΕ Εκπαιδευτικών Ζ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Για τη στάση των άλλων δυνάμεων στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

22/02/2016 - 21:20

Σ’ αυτούς που αυτοαποκαλούνται «Ανεξάρτητοι» και κουνάνε με περίσσιο θράσος το δάκτυλο στο ΠΑΜΕ, σ’ αυτούς που η κωλοτούμπα και ο τυχοδιωκτισμός είναι στο πετσί τους, σ’ αυτούς που θέλουν το Σωματείο μας παράρτημα της ΟΛΜΕ - χωρίς λόγο, πρωτοβουλίες, προτάσεις και δράσεις -, σ ’αυτούς που οι αγώνες των εργαζόμενων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων δεν υπάρχουν πια ούτε στα λόγια, σ’ αυτούς που θα ήθελαν τις ΕΛΜΕ όχι Σωματεία εργαζομένων που αντιστέκονται, διεκδικούν και παλεύουν, αλλά εξωραϊστικούς συλλόγους, σ’ αυτούς που υιοθετούν την επικίνδυνη και ολοκληρωτική θέση ότι είναι πρώτη δύναμη, άρα έχουν τη συγκατάθεση των ψηφοφόρων τους για ότι κάνουν και δεν κάνουν, σ’ αυτούς που δε θα δίσταζαν να στήσουν παραστάσεις με κύριους ομιλητές κυβερνητικούς Υπουργούς (Φίλη για Παιδεία, Κατρούγκαλο για Ασφαλιστικό κλπ), σ’ αυτούς τους άκαπνους θα απαντήσουμε με ένα σύνθημα του ΠΑΜΕ:

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!!!

Και επειδή στο ερώτημα αυτό εμείς έχουμε δογματική  και αδιαπραγμάτευτη θέση, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, γι’ αυτό θα είμαστε πάντα στους δρόμους και με τους εργαζόμενους θα δίνουμε τη μάχη.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  στον αγώνα, με συμμαχίες και με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, που τόσο βάναυσα βλέπουν τη ζωή τους να ρημάζεται.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να διοργανώσουν  συζητήσεις στους Συλλόγους διδασκόντων, να ανταλλάξουν απόψεις, να προβληματιστούν, να πάρουν θέση για όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που είναι διαταγές του κεφαλαίου και της ΕΕ και θα έχουν δραματικές επιπτώσεις και στη δουλειά τους και στην υπόλοιπη ζωή τους, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το τι θα κάνουμε στη Γ.Σ. του Σωματείου μας.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να ετοιμαστούν για 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και άλλες μορφές πάλης, αν η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το νόμο – λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό στη Βουλή. Κι αυτή να είναι η πρόταση της δικής μας ΕΛΜΕ στη συνέλευση των προέδρων στην  ΟΛΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…!!! (έτσι τελειώνουν τις ανακοινώσεις τους οι αγωνιζόμενοι αγρότες των 68 μπλόκων, αυτοί που μαζί με εργαζόμενους, με Σωματεία και με Ομοσπονδίες, διοργάνωσαν μεγαλειώδη συλλαλητήρια  πριν λίγες μέρες στην Αθήνα)

 

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ζ’ ΕΛΜΕ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα