ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη"

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 22/6 στις 6 μμ στο Δημαρχείο Βύρωνα για την εφαρμογή της Δίχρονης ΠΑ

19/06/2020 - 22:59

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6/2020 ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (Καραολή και Δημητρίου) ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ!

Συμμετέχουμε μαζικά μαζί με το γονεϊκό κίνημα της περιοχής μας (Ένωση και Συλλόγους Γονέων Βύρωνα)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή και Δημητρίου) τη Δευτέρα 22/6 στις 6 μ.μ., την ώρα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο και με αίτημα του Συλλόγου μας έχει μπει ως πρώτο θέμα η εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στον Δήμο από τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Είναι γνωστό πλέον ότι η Δημοτική Αρχή Βύρωνα εδώ και 2,5 χρόνια από τη θεσμοθέτηση της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στα Νηπιαγωγεία δε διεκδίκησε χρηματοδότηση από το κράτος και δεν έχτισε ούτε ένα Νηπιαγωγείο ούτε μία αίθουσα! Την Παρασκευή 12/6, μόλις 2,5 μήνες πριν ξεκινήσει η επόμενη σχολική χρονιά, όπου η Δίχρονη γίνεται υποχρεωτική, αφού Δημοτική Αρχή και Διευθυντής Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας γύρισαν Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, η Δημοτική Αρχή κατέθεσε μία απαράδεκτη πρόταση για εφαρμογή της Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής με όρους υποβάθμισης και των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών!

Ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» έχει τοποθετηθεί ολοκληρωμένα για την πρόταση της Δημοτικής Αρχής με το 136ο Ενημ., δείτε sylimvrioti.gr.

Την τοποθέτηση αυτή θα κάνουμε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 22/6. Επειδή με τους ως τώρα αγώνες μας κερδίσαμε όσα έχουμε κατακτήσει ως σήμερα, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και αυτή τη μάχη συλλογικά και με αγώνες συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, στο Σωματείο μας. Δε θα σταματήσουμε, ώσπου να ικανοποιηθεί το αίτημά μας για ουσιαστική εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στα Δημόσια Νηπιαγωγεία πανελλαδικά και στους Δήμους της περιοχής μας (Βύρωνα, Καισαριανή, Αθήνας) με τις αναγκαίες σύγχρονες υποδομές, χρηματοδότηση και μόνιμους διορισμούς.

Για να κάνουμε σαφές ότι είμαστε αποφασισμένοι γι’ αυτό, καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Παράσταση Διαμαρτυρίας. Ανάλογη απόφαση έχει πάρει και καλεί και η Ένωση Γονέων Βύρωνα! Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων, που αναδεικνύουν τα προβλήματα που δημιουργεί σε κάθε σχολείο η πρόταση της Δημοτικής Αρχής και βοηθούν σημαντικά τον συλλογικό μας αγώνα.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6 ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας

Δριμάλα Θεοδώρα                               Κοπριτέλης Απόστολος

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα