Σ.Ε.Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Σχετικά με τα χαρτιά απόλυσης των συνάδελφων Αναπληρωτών

20/06/2015 - 12:28

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου το αργότερο, όλοι οι αναπληρωτές (ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής) θα έπρεπε να έχουν στα χέρια τους τα χαρτιά απόλυσής τους, ωστόσο, σύμφωνα με σχετικό e-mail που έστειλε η Δ/νση, οι εν λόγω συνάδελφοι θα ενημερωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για το πότε θα μπορούν να τα πάρουν.

Δε χρειάζεται να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για το τι σημαίνει αυτή η καθυστέρηση για τους συνάδελφους αναπληρωτές της περιφέρειάς μας που έρχονται από την επαρχία, άρα πρέπει να τακτοποιήσουν εγκαίρως όλες τις εκκρεμότητες και να επιστρέψουν στην βάση τους. Είναι απαράδεκτο να εξουσιοδοτούν και να πληρώνουν courrier για να παραλάβει αυτός τα χαρτιά της απόλυσης. Το σημαντικότερο είναι ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για εγγραφή στο ταμείο ανεργίας, δεδομένου ότι ο ΟΑΕΔ δίνει ένα χρονικό περιθώριο 7 ημερών από την ημερομηνία της απόλυσης. Η όποια παραπέρα καθυστέρηση συνεπάγεται και μείωση στο επίδομα ανεργίας.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας (τότε η καθυστέρηση αφορούσε στην απόδοση των Μ.Κ.) υπογραμμίσαμε ότι οι όποιες αίολες δικαιολογίες σε καμιά περίπτωση δε συνάδουν με την αυτονόητη υποχρέωση του προϊστάμενου Υπουργείου και της αρμόδιας Διεύθυνσης να εκπληρώνουν στην ώρα τους τις υποχρεώσεις τους στους συνάδελφους αναπληρωτές !

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα