ΣΕΠΕ Χίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

13/03/2015 - 16:07

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας από κοινού με το Σύλλογο Γυναικών Χίου και το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων κι εμποροϋπαλλήλων Χίου, με αφορμή την 8η Μάρτη (Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας), διοργανώνει εκδήλωση τιμής για τη γυναίκα.

Σας καλούμε το Σάββατο 14/3/15, στις 6μ.μ. στον Οίκο Χίου Διδασκάλου στην εκδήλωση αυτή, με θέμα: «Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει και μας στερούν ΕΕ και κυβερνήσεις». Θα μιλήσουν εκπρόσωποι των φορέων.

Όποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα επιθυμεί μπορεί να πάρει το λόγο.

Επισυνάπτεται αφίσα της εκδήλωσης για την προβολή της σε όλα τα Σχολεία – Νηπιαγωγεία.

Μετά τις ομιλίες θ’ ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Ψωμί και τριαντάφυλλα» του Κεν Λόουτς.

Θέμα 2ο: Έναρξη κινηματογραφικής λέσχης στον «Οίκο Χίου Διδασκάλου»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Με απόφαση του Δ.Σ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6/3/2015 ξεκινά η λειτουργία της κινηματογραφικής λέσχης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών. Η ανάπτυξη της πολιτιστικής δράσης του Σωματείου μέσω του κινηματογράφου είναι ένα σημαντικό βήμα τόσο στην πνευματική καλλιέργεια όλων μας όσο και στη ζητούμενη σήμερα, γνήσια, λαϊκή ψυχαγωγία.

Η έναρξη της κινηματογραφικής λέσχης θα γίνει συμβολικά την ημέρα της εκδήλωσης για τη γυναίκα, δηλαδή το Σάββατο 14/3/2015 στις 20:00 στον Οίκο Χίου Διδασκάλου όπου θα προβληθεί η ταινία «Ψωμί και Τριαντάφυλλα» του Κεν Λόουτς αφιερωμένη στις 8 Μάρτη.

Η λέσχη είναι ανοιχτή σε προτάσεις ταινιών, καθώς και σε συμμετοχή συναδέλφων στην επιτροπή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρώτο ξεκίνημα και καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν.

Επισυνάπτεται η περίληψη της ταινίας καθώς και αφισσάκι που μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλα τα σχολεία και Νηπιαγωγεία.

Η προβολή και η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όχι μόνο σε εκπαιδευτικούς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα