ΣΕΠΕ "Ν.Πλουμπίδης": Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο 2ο Δ.Σ Μάνδρας

14/12/2017 - 16:13
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει ολόψυχα να ευχαριστήσει τους συλλόγους διδασκόντων, τους συλλόγους γονέων, τους μαθητές των σχολείων του Κερατσινίου και του Περάματος για τη μεγάλη, συγκινητική ανταπόκριση που έδειξαν, στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Συλλόγου μας, για την ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης των πλημμυροπαθών οικογενειών των σχολείων της Μάνδρας.

Από το πρωί της Τρίτης 12-12, τα πράγματα, συσκευασμένα σε κούτες, φορτώθηκαν με τη βοήθεια συναδέλφων και γονέων από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος και από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου σε φορτηγό και στη συνέχεια παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου μας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας. Συνολικά παραδόθηκαν πάνω από 200 κούτες συνολικού βάρους περίπου 2 τόνων ( Δείτε φωτογραφίες στο μπλογκ του Συλλόγου spe-ploumpidis.blogspot .com ).

Η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας κ. Ρεντούμη Νότα μάς δήλωσε: << Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογό σας Κερατσινίου- Περάματος ’’Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ’’ και γενικότερα και τους άλλους φορείς και ιδιώτες που μας αγκάλιασαν με πολύ μεγάλη αγάπη και μας πρόσφεραν ό,τι ο καθένας μπορούσε.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι προσφορές σας θα διατεθούν στις οικογένειες των πλημμυροπαθών σχολείων της Μάνδρας- και συγκεκριμένα σε 5 δημοτικά και 6 νηπιαγωγεία- τις οποίες γνωρίζουμε ότι έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη>>.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε να οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας στις φτωχές λαϊκές οικογένειες που πλήγηκαν από τα καιρικά φαινόμενα.  Διεκδικούμε μαζί με τους φορείς και τα σωματεία της περιοχής:

  • Άμεσα μέτρα προστασίας για τη στέγαση, τη σίτιση, την ένδυση όσων έχουν ανάγκη.
  • Να γίνει άμεσα καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν στο σύνολο τους (100%) οι καταστροφές που υπάρχουν στην περιουσία του λαού της περιοχής και στις μικρές επιχειρήσεις.
  • Να σταματήσουν άμεσα οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης και είσπραξης χρεών από Δημόσιο και ιδιώτες.
  • Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τους πληγέντες. Καμία διακοπή νερού, ρεύματος και τηλεφώνου σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες που έχουν χρέη.
  • Κανείς εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του. Κανείς εργαζόμενος που έχει πληγεί ή αδυνατεί να φτάσει με ασφάλεια στο χώρο δουλειάς του να μη θεωρηθεί αδικαιολόγητος απών από την εργασία του.
  • Άμεσος σχεδιασμός, χρηματοδότηση και υλοποίηση εκτεταμένων αντιπλημμυρικών έργων με ευθύνη του κράτους.

ΥΓ: Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον μεταφορέα Παναγιώτη Βατίστα για την αμέριστη, ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά του.

            Το ΔΣ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα