Σ.Ε.Π.Ε. «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Για την καθυστέρηση απόδοσης Μ.Κ. στους αναπληρωτές

13/01/2016 - 20:41

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καταγγέλλει το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά οι συνάδελφοι αναπληρωτές που εργάζονται στην Αν. Αττική αμείβονται με το κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο, γιατί  η  αρμόδια Δ/νση Π.Ε. δεν έχει προχωρήσει στην αναγνώριση των Μ.Κ!

Το πρόβλημα έχει παγιωθεί...!Τονίζουμε, για άλλη μια φορά, ότι για κανένα λόγο δεν μπορεί να ακυρώνεται στην πράξη η αυτονόητη υποχρέωση του προϊστάμενου Υπουργείου και της αρμόδιας Διεύθυνσης να εκπληρώνουν τις μισθολογικές τους υποχρεώσεις  στους συνάδελφους αναπληρωτές, που βιώνουν καθεστώς εργασιακής ομηρίας!

Απαιτούμε:

Σταθερή καταβολή του μισθού στο τέλος κάθε μήνα, την απόδοση όλων των δεδουλευμένων, τη μισθολογική αναγνώριση του μεταπτυχιακού τίτλου, την αναγνώριση άμεσα των μισθολογικών κλιμακίων και την αναδρομική καταβολή.

Υ.Γ. Την περσινή χρονιά τα Μ.Κ. αποδόθηκαν με πολύ  μεγάλη καθυστέρηση. Φέτος δε θα επιτρέψουμε το ανάλογο και καλούμε τους συνάδελφους αναπληρωτές σε ετοιμότητα, για μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα