Σ.Ε.Π.Ε. " Ο Σωκράτης": Οι εκπαιδευτικοί μαζί με το λαό ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!

10/02/2016 - 22:28

Εργατιά, Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

Οι εκπαιδευτικοί μαζί με το λαό ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα!

Η μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 4 του Φλεβάρη σηματοδοτεί την απόφαση του λαού μας να αντισταθεί στη λαίλαπα των νέων μέτρων και να κλιμακώσει τον αγώνα του για να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό! Η επιτυχία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας και έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, με αιτήματα και συνθήματα ενάντια σε όσους σήμερα πλουτίζουν εις βάρος μας, ενάντια στα μονοπώλια, την μεγαλοεργοδοσία, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους. 

Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν μέσα από τις αγωνιστικές τους πρω- τοβουλίες και το συντονιστικό όργανο τους, να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρό- ταση για το ασφαλιστικό! Δε θα είναι μόνοι τους! Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευ- θεροεπαγγελματίες.

 

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί του εκπαιδευτικούς να συμπαραταχθούν δίπλα στους αγρότες, τους εργάτες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, να αχρηστεύσουμε από κοινού την κυβερνητική προπαγάνδα των κατασκευασμένων στοιχείων, των τρικ, των ψεύτικων ελπίδων, της συκοφάντισης των αγώνων και να βουλιάξουμε την Αθήνα! Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ! Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης! Η κυβερνητική πρόταση δε διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις! Δε βελτιώνεται! Μόνο ανατρέπεται! Όσοι μιλούν για βελτιώσεις με δήθεν διαλόγους παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης! Αρκετά ματώσαμε! Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος της! Δεν πρέπει να κάνουμε εκατοστό πίσω από το σύνθημα «να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος», να αποσυρθεί εδώ και τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά!

 

Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! Να νεκρώσει όλη η χώρα!

 

ΟΛΟΙ  ΣΤΟ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  13  ΤΟΥ  ΦΛΕΒΑΡΗ  ΣΤΙΣ  11:00  ΣΤΗΝ  ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                   Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα