Σ.Ε.Π.Ε «Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ»: ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

09/11/2015 - 22:49

Όλοι μια γροθιά! Όλοι στον αγώνα .Μαζικά, μαχητικά στη γενική πανεργατική πανελλαδική απεργία και τα συλλαλητήρια! Κανένας στη δουλειά, στο σχολείο, στο μαγαζί, στο χωράφι!

 

Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους ,όπως το δικαίωμα στη σύνταξη, στην υγειονομική περίθαλψη και την πρόνοια ,στην παιδεία και υγεία.

Την προστασία της λαϊκής οικογένειας και των παιδιών της ,την προστασία της μητρότητας, των αναπήρων, την προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο, τα ατυχήματα, τις επαγγελματικές ασθένειες, όλα αυτά τα έχουμε χρυσοπληρώσει με ιδρώτα, κόπο και αίμα, εμείς και οι προηγούμενες γενιές! Δεν μας τα χάρισε κανείς, δεν τα χαρίζουμε σε κανένα!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Καταργούν ουσιαστικά το δικαίωμα στη σύνταξη και την ασφάλιση

    Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ένα μικρό μόνο μέρος των μέτρων που σχεδιάζουν να περάσουν το επόμενο διάστημα. Αν δεν υπάρξει ουσιαστική, οργανωμένη αντίδραση στα μέτρα που τώρα συζητιούνται, ο επόμενος γύρος θα είναι ακόμα πιο σκληρός σε βάρος του λαού

 Μπλόκο στα αντιασφαλιστικά-αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης! Απαιτούμε: Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Καθολική και Υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Παιδεία-υγεία-πρόνοια σύμφωνα με τις λαικές ανάγκες! 

 


Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,

μην έχεις πια την πείνα για καμάρι.

Οι αγώνες πούχεις κάνει δε φελάνε

το αίμα το χυμένο αν δεν ξοφλάνε.

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι,

η πείνα το καμάρι είναι του κιοτή,

του σκλάβου που του μέλλει να θαφτεί.

(Το μεγάλο μας τσίρκο)ΤΟ Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα