Σ.Ε.Π.Ε. "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ": Αίτημα του Συλλόγου για τα σχολεία της περιοχής

24/02/2016 - 22:58

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΤΥΠ Α.Ε. (ΠΡΩΗΝ ΟΣΚ): ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΒΥΡΩΝΑ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 

Κυρία Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, 

Κυρία Πρόεδρε και κύριε Δ/νων Σύμβουλε του Δ.Σ. της  ΚΤΥΠ Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ), 

Ως ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» ζητάμε να μας γνωρίσετε τα παρακάτω που αφορούν τα σχολεία αρμοδιότητας του Συλλόγου μας.

Ποια έργα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών μονάδων έχουν αιτηθεί προς την Υπηρεσία σας οι Δήμοι Βύρωνα, Καισαριανής και Αθηνών για τα σχολεία αρμοδιότητας του Συλλόγου μας, δηλαδή του Βύρωνα, της Καισαριανής και του Παγκρατίου 2ου Διαμερίσματος Αθηνών, τι μελέτες και για ποια σχολεία έχουν γίνει και σας έχουν κατατεθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες των παραπάνω δήμων και κυρίως τι έργα έχουν εγκριθεί από τις υπηρεσίες σας και προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν ή βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης.

Σας ενημερώνουμε ότι τα περισσότερα σχολεία των περιοχών μας είναι παλαιά, έχουν χρόνια να γίνουν σημαντικά και μεγάλα έργα συντήρησης και για το λόγο αυτό παρουσιάζουν πολλά προβλήματα, τόσο σε θέματα υγιεινής αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών μας, και η πλειοψηφία των αύλειων χώρων των σχολείων βρίσκεται σε κακή έως και επικίνδυνη κατάσταση με αποτέλεσμα να έχουμε καθημερινούς τραυματισμούς μαθητών.

Ιδιαίτερο οξυμένο είναι το στεγαστικό πρόβλημα του Δήμου Βύρωνα, που απαιτείται και ανέγερση νέων σχολικών μονάδων και για το οποίο ως Σύλλογος είχαμε καταθέσει και ολοκληρωμένη πρόταση παλαιότερα στον πρώην ΟΣΚ. Επίσης ιδιαίτερα οξυμένο είναι το πρόβλημα στέγασης των νηπιαγωγείων του Παγκρατίου, που ανήκει στο 2ο Διαμέρισμα Αθηνών, και χρειάζονται άμεσα μέτρα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και περιμένουμε εγγράφως τις απαντήσεις σας στα παραπάνω ερωτήματα  που σας θέσαμε.

 

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                    Πετρίδης Μανώλης

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα