ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Δελτίο τύπου από παράδοση υλικού Αλληλεγγύης στη Μάνδρα

22/12/2017 - 01:59
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παρέδωσε σήμερα στο 2ο Δημ. Σχολείο Μάνδρας 20 δωροεπιταγές των 20 ευρώ η καθεμία και αρκετή γραφική ύλη, για να δοθούν σε λαϊκές οικογένειες και σε μαθητές της περιοχής, που πλήγηκαν από τις πρόσφατες λασποπλημμύρες, λόγω έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων το 2017!

Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη του Συλλόγου μας στο κουτί που υπήρχε στο χώρο της Γενικής μας Συνέλευσης στις 2/12 συν 200 ευρώ που έβαλε το Δ.Σ. από το ταμείο του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που πρόσφεραν από το υστέρημά τους και ευχόμαστε σε όλες και σε όλους και πάλι καλές γιορτές!

Διεκδικούμε πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων και φυσικά πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στα σπίτια των λαϊκών οικογενειών αλλά και στα σχολεία. Να σημειωθεί ότι στο σχολείο που παραδώσαμε την αλληλεγγύη μας τα σημάδια της καταστροφής δεν είναι πολύ αισθητά μόνο στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και στον αύλειο χώρο του ίδιου του σχολείου, ενώ τα κάγκελα γύρω από το αύλειο χώρο έχουν πέσει και κάποια εξαφανιστεί (!) με αποτέλεσμα η εκπαιδευτική διαδικασία να δυσκολεύεται πάρα πολύ!

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                              Η Γ. Γραμματέας

Κοπριτέλης Απόστολος                                                   Γλαβίνα Σουζάνα

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα