ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Μουσικοθεατρική παράσταση την Παρασκευή 9/3

28/02/2018 - 21:57

4ο ΘΕΑΤΡΟ!!!

Μουσικοθεατρική παράσταση

"Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα", του Πέτρου Ζούλια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΗ 2018, ΣΤΙΣ 9.00 μ.μ.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «Αλίκη», Αμερικής 4, Σύνταγμα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 12€  

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, που ευτύχησε να αποκτήσει για θαυμαστές την Ελλάδα ολόκληρη, ανεξάρτητα από ηλικίες. Κι όλα αυτά με τη δύναμη των τραγουδιών του και το ταμπεραμέντο του. Άφθονο οπτικοακουστικό υλικό από το αρχείο της οικογένειας, πλήθος τραγούδια, αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες που ο Ζαμπέτας έντυσε με τη μουσική του και ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο ίδιος αφηγείται τη ζωή του, αποτελούν τα βασικά υλικά της συναρπαστικής παράστασης που έχει στηθεί, σαν μία γιορτή! Οι δεκαετίες των μεγάλων επιτυχιών του αξιαγάπητου βάρδου, τα γεγονότα, πολιτικά και κοινωνικά, οι άνθρωποι που υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες του, το χιούμορ, ο αυθορμητισμός και όλο το μεγαλείο της ζωής του, ξεδιπλώνονται στη σκηνή, με τον ίδιο τον Γιώργο Ζαμπέτα να πρωταγωνιστεί, σαν να βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας ...χωρίς να τον υποδύεται κάποιος ηθοποιός!

 

Ερμηνεύουν: Τάσος Χαλκιάς, Βίκυ Σταυροπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης, Κωνσταντίνο Κακούρη, Βανέσσα Αδαμοπούλου, ένας μεγάλος θίασος από νέους ηθοποιούς και χορευτές και ζωντανή ορχήστρα!

Δηλώνουμε συμμετοχή ως τη Δευτέρα απόγευμα 5 Μάρτη στα μέλη του Δ.Σ. ή απευθείας στη Σουζάνα Γλαβίνα 6947434724 και στον Πετρίδη Μανώλη 6986701839.

Ταυτόχρονα δηλώνουμε αν θα πάμε με το λεωφορείο ή μόνοι μας.

Να είμαστε στο θέατρο το αργότερο στις 8.15 μ.μ.

Διαδρομή λεωφορείου: 7:30 μ.μ. τέρμα Καρέα, 7:40 Ρόπτρο (Καραολή Δημητρίου), 7:45 Χρυσ. Σμύρνης (στάση Αγ. Λαζάρου), 7:50 Δεληολάνη, 7:55 Φιλολάου & Εθν. Αντιστάσεως. Το λεωφορείο δεν περιμένει. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.                   

ΤΟ Δ.Σ.

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα