Σ.Ε.Π.Ε «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»: Να γίνουν τώρα οι εργασίες συντήρησης του αύλειου χώρου των 1ου και 5ου Νηπιαγωγείων Βύρωνα!

14/01/2016 - 18:10

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!

 

Κυρίες και κύριοι,

Όπως ήδη σας είναι γνωστό από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με έγγραφα των συναδέλφων προϊσταμένων νηπιαγωγών των 1ου και 5ου Νηπιαγωγείων Βύρωνα (10/9 και 7/12), αλλά και με επί τόπου επίσκεψη του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου διαπιστώσατε ότι η κατάσταση του αύλειου χώρου των νηπιαγωγείων είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη.

 Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και η κατάσταση χειροτερεύει. Οι πλάκες του τάπητα είναι ξεκολλημένες και φθαρμένες, καρφιά προεξέχουν στο δάπεδο και υπάρχει εκτεθειμένη επικίνδυνη άσφαλτος, με αποτέλεσμα να καθίσταται επικίνδυνη η χρήση του αύλειου χώρου από τους μικρούς μαθητές, απαραίτητο όμως στοιχείο της σχολικής διαδικασίας.

Απαιτούμε από την τεχνική υπηρεσία να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση των φθαρμένων πλακών αλλά και στη συντήρηση του αύλειου χώρου προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά ατυχήματα για τα οποία ως Δήμος θα φέρετε ευθύνη αφού η συντήρηση των σχολείων είναι στις αρμοδιότητές σας.

Παράλληλα επανερχόμαστε στο αίτημα της δημιουργίας ξεχωριστής εισόδου των νηπιαγωγείων, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, το οποίο ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τα κτηριακή υποδομή των σχολείων του Δήμου Βύρωνα, που συμπεριλαμβάνει και συγκεκριμένες προτάσεις για το συγκρότημα της Αγ. Τριάδας, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει κανένα συγκεκριμένο μέτρο.

 

 

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                          Πετρίδης Μανώλης

 

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα