Σ.Ε.Π.Ε. "Ρόζα Ιμβριώτη" Όλοι και όλες στην Πανδημοσιουπαλληλική Απεργία στις 7 Απρίλη

04/04/2016 - 22:12

Καθώς οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – κουαρτέτου μπαίνουν στην τελευταία φάση, με στόχο το σχέδιο-λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό να φτάσει μέσα στον Απρίλη στη Βουλή αλλά και να μας φορτώσουν άλλα 5,5 δις μέσα από νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και τη φοροληστεία, αποδείχτηκε ότι στους 2 μήνες που μεσολάβησαν από τη δημοσίευση του αρχικού σχεδίου, κυβέρνηση και «θεσμοί» έστησαν τη «διαπραγμάτευση» με βασική επιδίωξη να κερδίσουν χρόνο, να καλλιεργήσουν την αυταπάτη ότι μπορεί να γίνει «κάτι καλύτερο». Στην πραγματικότητα αυτό που μεθόδευαν ήταν το βαθύτερο ξεθεμελίωμα των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, το παραπέρα φόρτωμα της καπιταλιστικής κρίσης και ανάπτυξής τους στις πλάτες μας. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αυταπάτες περί «βελτιωτικών προτάσεων» από την κυβέρνηση.

Έχουμε μπροστά μας, έναν αγώνα που τον οφείλουμε σε μας και στα παιδιά μας,  μια κρίσιμη αναμέτρηση με την κυβέρνηση και τους συμμάχους της, τον ΣΕΒ,  την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Με τους  αγώνες μας όλο το  προηγούμενο διάστημα, αποτρέψαμε την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, κάναμε καθαρή την απόφασή μας:

ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Αγωνιζόμαστε και Απαιτούμε:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Όχι στη φοροληστεία, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη, κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μαζικοί διορισμοί για την κάλυψη όλων των κενών, κανένα παιδί έξω από τη δημόσια εκπαίδευση, όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ!

Προετοιμάζουμε την 48ωρη Γενική Απεργία, μόλις η Κυβέρνηση

φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα