ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Πάρτε πίσω το αντιεκπαιδευτικό ν/σ - Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16/4

15/04/2020 - 17:27

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Τσόχα 15)

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 16/4 ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ.

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση σχεδιάζει εν μέσω πανδημίας και με κλειστά τα σχολεία να καταθέσει τις επόμενες μέρες αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Η πράξη αυτή είναι ανήθικη-εχθρική απέναντι σε γονείς και εκπαιδευτικούς, βάλει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας!

Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο, που δίνεται στη δημόσια διαβούλευση, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την επαναφορά της τράπεζας θεμάτων, την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών και αντιδραστικές αλλαγές στν δομή και το περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό κίνημα δεν πρόκειται να φιμωθεί. Προχωράμε, μαζί με άλλα εκπαιδευτικά σωματεία, σε Κινητοποίηση – Παράσταση Διαμαρτυρίας εκπροσώπων του Δ.Σ. του σωματείου μας (με όλα τα αναγκαία μέτρα ατομικής προφύλαξης) αύριο Πέμπτη 16/4 στις 10:30 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (Τσόχα 15) με σύνθημα:

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ…

…Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας

Δριμάλα Θεοδώρα                            Κοπριτέλης Απόστολος

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα