Σ.Ε.Π.Ε «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»: Προγραμματισμός Δράσης του Συλλόγου

13/01/2016 - 20:31

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου στην Τακτική Συνεδρίασή του στις 12/1/2016 συζήτησε και πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.   Ασφαλιστικό:

  • Εκδήλωση – συζήτηση – Ενημέρωση τη Δευτέρα 25/1/2016
  • Πραγματοποίηση Έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης.
  • Ανάρτηση πανώ σε όλα τα σχολεία του Συλλόγου μας.

2.   Να αποσταλεί πρόταση για ένταξη και συζήτηση στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Διαμερίσματος Αθήνας, που αφορά τα οξυμένα κτηριακά προβλήματα των σχολείων και τις απαραίτητες επισκευές που χρειάζονται,  αρμοδιότητας του Συλλόγου μας.

3.   Να αποσταλεί κείμενο διαμαρτυρίας στο Δήμο Βύρωνα για την επικίνδυνη κατάσταση του αύλειου χώρου των 1ου και 5ου Νηπιαγωγείων στο χώρο του συγκροτήματος της Αγίας Τριάδας.

4.    Ενόψει και της συζήτησης και κατάθεσης πρότασης για τη λειτουργικότητα των σχολείων από τους Δήμους προς τη Δ/νση  Α΄ Αθήνας, επανερχόμαστε στην πρόταση του Συλλόγου μας προς το Δήμο Βύρωνα που αφορά το 4ο Δημοτικό σχολείο και προτείνουμε το διαχωρισμό του σε δυο ανεξάρτητα σχολεία.

5.   Πρόταση στις ΔΕΠ και τις Σχολικές επιτροπές των Δήμων Βύρωνα, Καισαριανής και 2ου Διαμερίσματος Αθήνας για τον επανακαθορισμό των ορίων των σχολείων σε συνεργασία με τα σχολικά Συμβούλια  του κάθε σχολείου.

6.   Καταγγελία στην Περιφέρεια Αττικής για τη μη έγκριση χρηματοδότησης προεγκριμένης χρηματοδότησης, που αφορούσε έργα συντήρησης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής

7.   Ψήφισμα συμπαράστασης στον Αγώνα των καθαριστριών των Δημόσιων Σχολείων της Αθήνας.

8.   Για τα πολιτιστικά του Συλλόγου μας ήδη έχει προγραμματιστεί το πρώτο θέατρο και σας έχει σταλεί ενημερωτικό, όπως επίσης για την 38η (21/1/2016) 2η για φέτος Εθελοντική Αιμοδοσία – προσφοράς ζωής  των μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παιδική παράσταση για τα παιδιά των συναδέλφων και το Γλέντι του Συλλόγου μας στον γνωστό μας πια χώρο στο «ΜΥΣΤΙΚΟ».

Για την κάθε μια από τις παραπάνω δράσεις, μόλις οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, θα πάρετε αντίστοιχο ενημερωτικό.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ε.Ε.-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                Ο Γ. Γραμματέας

  Κοπριτέλης Απόστολος                                   Πετρίδης Μανώλης

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα