ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Συλλογή υπογραφών αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

22/01/2018 - 23:11

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΥΛΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ                            

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» στις 9/1/2018  καταδίκασε και κατήγγειλε με ψήφισμά του τη σύλληψη της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχεντ Ταμίμι από το ισραηλινό κράτος, το κράτος που εγκληματεί καθημερινά σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Η σύλληψη της 16χρονης και η απαγγελία 12 κατηγοριών σε βάρος της από τον εισαγγελέα ισραηλινού στρατοδικείου είναι αποκαλυπτική για το πραγματικό πρόσωπο του Ισραήλ. Η νεαρή Παλαιστίνια βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες και την καταστολή επειδή αντιμετώπισε με θάρρος τους ισραηλινούς στρατιώτες που εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της. Το κράτος του Ισραήλ, για μια ακόμα φορά δείχνει το βάρβαρο πρόσωπο του συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας νέα παιδιά μόνο και μόνο επειδή υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

Το Δ.Σ., συνεχίζοντας και δυναμώνοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, συμμετέχει στην καμπάνια της ΕΕΔΥΕ για συλλογή υπογραφών για την Παλαιστίνη υπογράφοντας  ως Σύλλογος και σας καλούμε να συμμετάσχει  και ο καθένας προσωπικά, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο http://eedye.gr/syllogi-ipografon-palaistini/

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον  δίκιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού και καταδικάζουμε για άλλη μια φορά των τακτική των ΗΠΑ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά στην ήδη εύφλεκτη περιοχή.

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                                            Γλαβίνα Σουζάνα

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα