Σ.Ε.Π.Ε. Υπαίθρου Θεσσαλονίκης: Για την πρόσκληση του προέδρου της σχολικής επιτροπής

04/03/2016 - 22:12

    Ο Σύλλογός μας διαμαρτύρεται προς  τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του δήμου Θερμαϊκού, με αφορμή την πρόσκληση που απέστειλε στις-στους Διευθύντριες/τές Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς μας και καλεί να παρευρεθούν την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Επιβατών, για να ενημερωθούν σχετικά με προσφορά ιδιωτικής ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για δωρεάν παροχές ασφάλισης  προς τους μαθητές των Νηπιαγωγείων  και Δημοτικών Σχολείων του δήμου Θερμαϊκού.      

    Επίσης η ίδια πρόσκληση αναφέρει πως θα πρέπει να ενημερωθεί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για να παραστεί εκπρόσωπός του.

    Η πρόσκληση αυτή χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη και πρέπει να ανακληθεί άμεσα.

    Οι Διευθύντριες/ές των Σχολικών Μονάδων δεν μπορούν να λειτουργούν ως διαφημιστές και κελευστές μηνυμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων και συμφερόντων.

    Καλούμε τους συναδέλφους μας, να αγνοήσουν την πρόσκληση και να μην παραστεί κανείς και καμία στη συγκέντρωση, καθαρά ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που μοναδικό στόχο έχει την έλευση χορηγών, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, για τη δωρεάν δημόσια παιδεία.

    Τέλος, καλούμε και την παραπάνω Σχολική Επιτροπή, όπως και άλλες που ίσως ακολουθήσουν, να μην ξαναστείλουν τέτοιες προσκλήσεις.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ν. ΘΕΣ/ΚΗΣ

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα