ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ : Η ΠΑΣK απαιτεί... «δηλώσεις μετανοίας»!

19/06/2010 - 12:41
Την προκλητική αξίωση να μη συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, αυτές αλλά σ 'που διοργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, έθεσε ως «όρο» η ΠΑΣΚ για να αποδεχτεί την πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για τη συγκρότηση προεδρείου σε αντιπροσωπευτική - αναλογική βάση, στο Σύλλογο Δασκάλων - Νηπιαγωγών Λάρισας, Μετά τις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέων οργάνων.

Σε δήλωσή τους οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΕΣΑΚ - ΔΕΕ στο νέο ΔΣ και στελέχη του ΠΑΜΕ, Αστ. Χριστοδούλου και Χρ. Μπίκας επισημαίνουν:

«Η ΠΑΣΚ για να συμφωνήσει με την πρότασή μας, απαίτησε να δεσμευτούμε, ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουμε στο μέλλον στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, αλλά στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Τους απαντάμε ότι δήλωση μετανοίας δεν υπογράφουμε στον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό. Σε αυτούς που τόσα χρόνια έχουν βάλει πλάτες για να περάσουν όλα τα αντεργατικά και αντιεκπαιδευτικά μέτρα, σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν την κυβέρνηση να περάσει το "νέο σχολείο", σε αυτούς που μέσω των μηχανισμών ρουσφετιού εκμαυλίζουν συνειδήσεις. αυτό Γι 'άλλωστε οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει από καιρό την πλάτη και συμμετέχουν κατά χιλιάδες στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ όχι μόνο στη Λάρισα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Δηλώνουμε ότι θα πορευόμαστε σταθερά με τα συμφέροντα των εργαζομένων, με τον ταξικό πόλο του ΠΑΜΕ, κόντρα στις συμβιβασμένες και ξεπουλημένες ηγεσίες ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ με τις οποίες αυτοί είναι πλήρως ταυτισμένοι. Τέλος, καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από τη στάση αυτή της ΠΑΣΚ ».

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα