Σύλλογος Π.Ε. "ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ": ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ΄ΑΘΗΝΑΣ

30/11/2014 - 14:18

ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν ΨΕΜΜΑΤΑ όλες οι εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας ότι δε θα υπάρξουν κενά εκπαιδευτικών από την αρχή της χρονιάς.

Από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, παρά τις κινητοποιήσεις στο Υπουργείο Παιδείας, στην Περιφερειακή Δ/νση Α΄θμιας Αττικής και στη Δ/νση Α΄θμιας  Εκπ/σης Γ΄Αθήνας, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Η διάθεση και οι αποφάσεις για λύση των προβλημάτων μηδαμινές και μηδενικές.

Τα εκπαιδευτικά κενά, η δυσλειτουργία των ολοήμερων σχολείων, η έλλειψη παράλληλης στήριξης και βοηθητικού προσωπικού στο Ειδικό Σχολείο είναι  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται το δικαίωμα των παιδιών μας για μόρφωση και ο ρόλος των εκπαιδευτικών έχει αλλάξει. Αντί να έχει την ιδιότητα του  εκπαιδευτικού έχει μεταλλαχθεί σε «μπάλωμα» κενών σε διάφορα σχολεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται τα νούμερα που δίνει το ΥΠΑΙΘ.

Ως εδώ, τέρμα η ΚΟΡΟΪΔΙΑ από όλους αυτούς που απαξιώνουν το σχολείο και το ρόλο του.

Ο  Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. “ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ” καλεί Συλλόγους Γονέων, γονείς και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά των εκπαιδευτικών κενών και όλων των προβλημάτων των σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί την ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ΄ΑΘΗΝΑΣ

Αγωνιζόμαστε:

Για την κάλυψη όλων των Εκπαιδευτικών κενών

Για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία

ΟΧΙ στην υποβάθμιση ποιότητας της μόρφωσης των παιδιών μας

 

ΤΟ Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα