Σύλλογος Π.Ε.: "Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ": Πάμε Ρεμπετάδικο, Παρασκευή 19 του Δεκέμβρη 2014

28/11/2014 - 14:17

Λίγο πριν κλείσουμε για Χριστούγεννα. “Ανηφόρι” Β. Γεωργίου 47 και Μουσών, Πασαλιμάνι, τηλ: 210411581.

Ένα απ΄ τα καλύτερα ρεμπετάδικα της Αθήνας. Σταθερή Πειραιώτικη αξία. Βρίσκεται στον Πειραιά, πάνω από το Πασαλιμάνι. Εδώ και χρόνια στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο, το οποίο στο παρελθόν υπήρξε δημοτικό σχολείο. Μικρός χώρος, κατάλληλα διαμορφωμένος για στιγμές ξέφρενης διασκέδασης.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε άσματα του παρελθόντος, αλλά και νεότερα ρεμπέτικα τραγούδια. Η ορχήστα του μαγαζιού αποτελείται από έμπειρους καλλιτέχνες, οι οποίοι αναλαμβάνουν να προσφέρουν στιγμές αυθεντικής διασκέδασης στους θαμώνες. Το μουσικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και οι επισκέπτες το απολαμβάνουν κάθε βράδυ. Το κέφι στο ρεμπετάδικο “Ανηφόρι” διατηρείται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανακαλύψτε την Σμυρναίικη ιστορία μέσα από το “Ανηφόρι”.
Στην κομπανία, ο Γιώργος Ζορμπάς, η Έφη Ράπτη, ο Θεοδόσης Νικολετόπουλος, ο Δημήτρης Μεντής και ο Θανάσης Μπέλας κρατούν ζωντανή την μουσική παράδοση.

Τιμή :  15 ευρώ το άτομο για φαγητό και άφθονο ποτό (κρασί, μπύρα) ή 60 ευρώ το μπουκάλι ποτού (ουίσκι, βότκα) για 4 άτομα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 10.00 Μ.ΜΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 6978896216

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα