Ομιλίες

Ομιλίες
Sunday, November 4, 2018 - 14:35

Στην υπονομευτική στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ στους αγώνες των εργαζομένων, αλλά και στην έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά, μιας Ένωσης που είναι πρωτοπόρα στους αγώνες για Παιδεία προς όφελος των παιδιών των λαϊκών οικογενειών, αναφέρθηκε η Θεοδώρα Δριμάλα, στέλεχος του ΠΑΜΕ από το χώρο των εκπαιδευτικών, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφων

Monday, October 22, 2018 - 20:27

Συνάδελφοι

Από τις πρώτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, για τη νέα σχολική χρονιά, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Ομοσπονδία αλλά και στα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την οργάνωση της πάλης το διάστημα που διανύουμε.

Friday, May 25, 2018 - 00:00

Μια ακόμη σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και αφήνει πίσω της τις συνέπειες των γνωστών πλέον χρόνιων προβλημάτων σε όλες τις δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, που ασφυκτιούν κάτω από το βάρος της συνεχούς υποχρηματοδότησης.

Friday, May 25, 2018 - 00:00

Στην εισήγηση γίνεται μια περιγραφή των συνθηκών που βιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί. Αντίστοιχες καταστάσεις και χειρότερες βιώνουν εργαζόμενοι και εργάτες σε όλες τις δουλειές.

Friday, May 25, 2018 - 00:00

Η διαδικασία της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών απασχολεί τα τελευταία χρόνια τον αστικό προβληματισμό και σε επίπεδο ΕΕ. Υπάρχουν χώρες όπου οι νέοι σπουδάζουν εκπαιδευτικοί (ή εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων) από την αρχή των σπουδών τους και άλλες όπου σπουδάζουν μια επιστήμη και στη συνέχεια παίρνουν παιδαγωγική επάρκεια για να διδάξουν την επιστήμη τους.

Friday, May 25, 2018 - 00:00

Συλλογικότητα-Δημοκρατία στο σχολείο και εκπαιδευτικό έργο

Friday, May 25, 2018 - 00:00

Το ζήτημα του ωραρίου και πως επηρεάζει τις εργασιακές σχέσεις και την ποιότητα της εργασίας έχει τεθεί στο εκπαιδευτικό κίνημα στη χώρα μας εδώ και δεκαετίες Μεγάλοι αγώνες μετά το 1974 , η δεκαετία του 1980 αλλά και στη συνέχεια..

Pages

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα