Να μην απορριφθεί καμιά αίτηση συναδέλφου από Ειδικό Βοηθητικό - Επιστημονικό Προσωπικό

08/06/2018 - 15:36

Ανάλογο ψήφισμα στηρίζουν η ΕΛΜΕ Πειραιά
και οι ΣΕΠΕ: "Ρόζα Ιμβριώτη", "Μ. Παπαμαύρος"

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/6 13:30 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)

Από χθες 4 Ιουνίου ξεκίνησαν να αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ/ΕΒΠ από τις ΠΔΕ ανά την Ελλάδα.

Στην Αττική όπου συγκεντρώνεται και ο κύριος όγκος των αναπληρωτών, αναρτήθηκαν οι πίνακες για το ΕΒΠ στους οποίους, με την προβληματική από την αρχή διαδικασία που ακολουθήθηκε, απορρίφθηκαν 154 συνάδελφοί μας σε σύνολο 724 αιτήσεων! Ποσοστό που αναλογεί στο 21,3%! Δηλαδή ένας στους πέντε συναδέλφους απορρίπτεται! Πρόκειται για έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό απορριπτέων με ευθύνη της ΠΔΕ Αττικής, αλλά και του Υπουργείου Παιδείας που νομιμοποίησε αυτή τη διαδικασία, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα να γίνουν οι αιτήσεις δια ζώσης ή να υπάρχουν άλλες ασφαλιστικές δικλείδες για την ορθή κατάθεσή τους (π.χ. έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των συναδέλφων).

Κινδυνεύουν του χρόνου να μείνουν χωρίς δουλειά συνάδελφοι με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στα Ειδικά Σχολεία επειδή ... δεν τσέκαραν κάποιο κουτάκι στη δήλωση! Έλεος!

Η «παραπομπή» εκ μέρους των διευθύνσεων στις ενστάσεις στο ΑΣΕΠ δεν μπορεί να ικανοποιεί κανέναν, καθώς πρόκειται για διαδικασίες χρονοβόρες, με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Σε παρόμοια θέση βρέθηκαν πέρσι εκατοντάδες συνάδελφοί μας που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν αίτηση στον ΟΠΣΥΔ.

Απαιτούμε να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα για όλους όσους απορρίφθηκαν! Να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους απορριφθέντες να διορθωθούν οι δηλώσεις!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα